Oli ukonilma, kun aamulla heräsin. Mielenkiintoinen alku lokakuulle.Ulkona on tällä hetkellä n +13 astetta lämmintä. Tuntuu tosi mukavalta. Ei haittaa pimeyskään, kunhan ei ole kylmä.Ympärillä näkyy ruskan värejä. Pihan oravilla on hieman stressiä, kun täytyy kerätä tammenterhoja ja kuskata niitä sinne tänne. Olen kerännyt puun juurelle niille aina pienen kasan ja kummasti se siitä häviää. Ottaisin kuvia söpöläisistä, mutta digikamerani sanoi sopimuksen irti.Täytyy laittaa vanhoja kuvia.Puhelimessani on kyllä kamera. Pitää tutkia.

Kuntoilu on jatkunut melko mukavasti.En osaa sanoa, onko kunto noussut kovin paljon, mutta juoksun jälkeinen hyvän olon tunne on kyllä kiistaton. Voin suositella. Monesti alku tihkaisee vieläkin, mutta tietoisuus siitä, että jaksan juosta viisi kilometriä, saa jatkamaan koko lenkin.

Mietin aina joskus, miksi alkoholista on tullut normaali ja itsestään selvä asia seurusteluun. Miksi sen, joka ei juo, täytyy selitellä? Miksi täytyy olla saunakalja/siideri, ruokaviinit, loppukonjakit jne.? Miksi ei riitä pari lasia viiniä? Itse tiedän nykyään tasan tarkkaan, paljonko juon. Joskus se on yksi lasi viiniä, joskus lonkero, joskus enemmän, joskus ei mitään. Enkä halua selitellä kenellekään. Jossain vaiheessa iltaa joudun miettimään, jokohan voisin mennä nukkumaan.Siinä vaiheessa ei keskustelun taso enää nouse eikä mitään hyvää ole saavutettavissa. En tiedä, liikunko väärissä piireissä. Joskun tuntuu, että olen yksin tällaisten ajatusteni kanssa.